SHARE2 konferencija održava se od 26.do 28. travnja u Beogradu

SHARE2 krajem travnja u Beogradu

Druga po redu SHARE konferencija održati će se od 26. do 28. travnja 2012. godine, a Beograd će ponovo postati epicentar razmijene naprednih ideja i znanja iz oblasti društva, tehnologije, Interneta, glazbe i novih medija. Sve to će pratiti intenzivan glazbeni program koji će se istovremeno odvijati u nekoliko odabranih klubova i alternativnih prostora u gradu.

Što se događa?

Od kako je prvi ‘SHARE’ održan u proljeće 2011. godine, turbulencije aktivizma na Internetu potresle su svaki dio planete. Arapsko proljeće, okupacija Wall Streeta, borba protiv SOPA i PIPA zakona samo su neki od snažnih pokreta koji su pokazali da Internet postaje sve utjecajniji u velikim promjenama i jačanju građanstva.

Share conference 2012

2012

Ove godine, SHARE konferencija će ponovo okupiti više od dvije tisuće aktivista, blogera, inženjera, programera i umjetnika iz Srbije i inozemstva, tokom tri dana interesantnih predavanja, radionica i sastanaka u Domu Omladine. Predavači su vodeće međunarodne zvijezde na polju Internet aktivizma i društvenih promjena, cyber disidenti i svjetski poznati blogeri koji će publiku upoznati s novim formama aktivizma i pristupima u primjeni novih medija i naprednih tehnologija. Diskusija će zaći duboko u podzemlje Internet pokreta kako bi istražila grupe koje se bore za digitalna prava, štiteći privatnost sugrađana, a uz naprednu glazbu i kulturu veličati Internet kao otvoren i slobodan teritorij za sve.

Noć

Kao i prošle godine, glazbeni program konferencije ‘SHARE by Night’ predstaviti će nastupe aktualnih svjetskih autora inovativne elektronske i suvremene glazbe koji će bine i DJ pultove dijeliti s talentima lokalne klupske scene.

Narukvica SHARE2

SHARE konferencija će ove godine biti besplatan događaj. Svi zainteresirani će moći kroz niz natječaja, radionica i akcija, u toku travnja, osigurati si prisustvo predavanjima na SHARE-u. Zbog ograničenog kapaciteta, u opticaju će biti 2.000 jedinstvenih narukvica koje predstavljaju propusnicu za preko 100 predavanja, izložbi, koncerata i DJ nastupa.

PAŽNJA

Nove informacije o programu i načinima za dobivanje narukvica biti će objavljivani na adresi www.shareconference.net. Prijavite se na newsletter i pratite konferenciju na društvenim mrežama.

Referenca: SHARE2 Conference

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 Komentara

Dodaj svoj

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.