8.050 pregleda

No Heroes mogla bi biti nova hit FPS igra, pogledajte video u stvarnom vremenu

9

No Heroes je FPS (First Person Shooter) igra u razvoju. Najavljeno je da će biti dostupna na Windows, Mac i GNU/Linux platformama. Točan datum izlaska nije poznat, znamo samo da će biti u tijeku ove godine.

Izdavač je Drunken Lizard Games, “kompanija” iza koje stoji samo jedan čovjek, odnosno razvijatelj. Uzevši ovo u obzir, za očekivati je da igra neće ugledati svjetlo dana tijekom prva dva kvartala ove godine. Međutim, po onome što smo vidjeli u video prezentaciji igre u stvarnom vremenu, čekanje se definitivno isplati.

No Heroes - prekrasna grafika

Igru krasi izvrsna grafika i realistična fizika – dvije osobine koje je teško naći na dosadašnjim GNU/Linux naslovima ovoga žanra. Pri izradi su upotrebljavani alati slobodnoga softvera poput GIMP-a i Blendera, dok je za engine izabran Unity 3D.

Drunken Lizard Games obećava vrhunski gameplay, koji nam u simbiozi s atraktivnom grafikom može predstaviti jedan zaista hit naslov. Napomenimo da se ovdje radi isključivo o multiplayer igri, odnosno o igri za više igrača (dostupnoj čak i preko običnoga LAN-a). Nažalost, No Heros još uvijek nema službenu internetsku stranicu, ali je zato tu Facebook stranica.

Nije poznato ni pod kojom će se licencijom igra objaviti, znamo samo da će biti besplatna. Napokon, pogledajmo najavu, a dojmove ostavite u komentarima ispod videa.

Izvor: gamingonlinux.com, facebook.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (11 votes cast)
No Heroes mogla bi biti nova hit FPS igra, pogledajte video u stvarnom vremenu, 5.0 out of 5 based on 11 ratings

9 komentara

 1. Kristijan napisao:

  Može! Ovo izgleda jako lijepo i jako dobro. Jedva čekam.

 2. Filip napisao:

  Bit ce ovo super, ii jos ktome besplatno, za besplatno ni netreba ocekivati bolje od ovoga.

 3. Sonss napisao:

  Izgleda preloše, dizajn nivoa kao iz 90tih, sve kockasto

 4. b4sh napisao:

  Neizgleda lose

 5. gurk napisao:

  Izgleda da je ratovanje ljudima ipak najzanimljivija razbibriga.
  Da se nivoi prelaze seksom bila bi igra vjerojatno zabranjena.

 6. Z0K4 napisao:

  Tko ne može dočekati, neka ode na steam i kupi SS3 i CS:S 70% – 80% povoljnije… Ponuda vrijedi cijeli tjedan. Naravno, tu su i mnogi drugi naslovi, ali ova dva (uz Half Life) su mi najprimamljivija 😉

 7. Nemanja napisao:

  Pratim njihov rad od pocetka … Veoma dobar rad i nadam se da ce ova igrica biti bolja od cod-a po nekom mom misljenju , jer napraviti ovako nesto raduci sam nije lako …

Ostavi komentar

© 2017 Linux Za Sve. | Impressum | Sadržaj je licenciran pod CC-SA-3.0 ako nije drugačije naznačeno.
Proudly designed by Theme Junkie.