No Heroes mogla bi biti nova hit FPS igra, pogledajte video u stvarnom vremenu

No Heroes je FPS (First Person Shooter) igra u razvoju. Najavljeno je da će biti dostupna na Windows, Mac i GNU/Linux platformama. Točan datum izlaska nije poznat, znamo samo da će biti u tijeku ove godine.

Izdavač je Drunken Lizard Games, “kompanija” iza koje stoji samo jedan čovjek, odnosno razvijatelj. Uzevši ovo u obzir, za očekivati je da igra neće ugledati svjetlo dana tijekom prva dva kvartala ove godine. Međutim, po onome što smo vidjeli u video prezentaciji igre u stvarnom vremenu, čekanje se definitivno isplati.

No Heroes - prekrasna grafika

Igru krasi izvrsna grafika i realistična fizika – dvije osobine koje je teško naći na dosadašnjim GNU/Linux naslovima ovoga žanra. Pri izradi su upotrebljavani alati slobodnoga softvera poput GIMP-a i Blendera, dok je za engine izabran Unity 3D.

Drunken Lizard Games obećava vrhunski gameplay, koji nam u simbiozi s atraktivnom grafikom može predstaviti jedan zaista hit naslov. Napomenimo da se ovdje radi isključivo o multiplayer igri, odnosno o igri za više igrača (dostupnoj čak i preko običnoga LAN-a). Nažalost, No Heros još uvijek nema službenu internetsku stranicu, ali je zato tu Facebook stranica.

Nije poznato ni pod kojom će se licencijom igra objaviti, znamo samo da će biti besplatna. Napokon, pogledajmo najavu, a dojmove ostavite u komentarima ispod videa.

Izvor: gamingonlinux.com, facebook.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (11 votes cast)
No Heroes mogla bi biti nova hit FPS igra, pogledajte video u stvarnom vremenu, 5.0 out of 5 based on 11 ratings

9 Komentara

Dodaj svoj

Kazes kockasto provjeri rezoluciju videa koja je postavljena postavi na hd rezoluciju pricekaj da se video ucita pa provjeri onda dojmove

Tko ne može dočekati, neka ode na steam i kupi SS3 i CS:S 70% – 80% povoljnije… Ponuda vrijedi cijeli tjedan. Naravno, tu su i mnogi drugi naslovi, ali ova dva (uz Half Life) su mi najprimamljivija 😉

Pratim njihov rad od pocetka … Veoma dobar rad i nadam se da ce ova igrica biti bolja od cod-a po nekom mom misljenju , jer napraviti ovako nesto raduci sam nije lako …

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.